Noin 5-vuotias leikattu uros Russicats Bamblebee etsii uutta kotia. Bamse asustaa Jyväskylässä. Bamse on kaikkia rakastava herra, jolla on myös oma tahto. Bamse rakastaa rapsutuksia, mutta on tarkka siitä, kuinka häntä rapsutetaan sekä on hieman ”villi” hoitotoimenpiteitä suoritettaessa. Bamse vaatii osaavan kodin, mielellään ainoana kissana. Johtuen Bamsen herkkyydestä olla tarkka ja ilmoittaa, mikäli ei jostain tykkää, Bamsea ei anneta perheeseen, jossa pieniä lapsia.

Bamsesta ei luovuta herrasta johtuvista syistä, niistä voidaan keskustella tulevan kodin kanssa. Bamse on aktiivinen ja positiivinen herra, jonka kanssa suurempia ongelmia ei ole ollut. Hän osaa nätisti olla hiljaa ja nukkuu yöt rauhallisesti. Bamsesta tehdään kauppakirja sekä kissan mukana tulee venäläinen rokotuskortti, lemmikkieläinpassi, Suomen Kissaliiton rekisterikirja sekä muita erilaisia terveystodistuksia. Rokotukset ovat ajantasalla.

Bamsesta voi tiedustella lisää sähköpostitse. Kerro mielellään jo ensimmäisessä viestissä, millainen koti sinulla olisi Bamselle tarjolla.

Yhteydenotot: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.